•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 799 kr (ord. 69 kr)
  •  Swish & Klarna

Fråga oss gärna!

08 - 31 44 40

10% YRKESRABATT - För dig inom Polisen, Försvarsmakten m.fl. Läs mer

Tysk militär vinterkänga

879,20 kr
Storlek: Skor: 36-50
Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (3 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

Produktbeskrivelse:

Tysk militär vinterkänga

Lätta och bekväma, militära vinterkängor som är vind- och vattentäta med thinsulate. Används av tyska militären.

Dessa vinterkängor är perfekta för väktare, ordningsvakter, poliser, räddningstjänsten och alla som behöver lätta kängor med militär kvalitet. Passar för alla typer av arbete och utomhusaktiviteter som jakt, bergsklättring, vandring, airsoft och paintball. Med kvalitetsläder, DINTEX, Thinsulate foder och POLIYOU innersula.

DINTEX är ett vatten- och vindtätt material som andas väl. Dintex lämpar sig därför för påfrestande väderförhållanden där man svettas mycket. Tack vare sin materialdesign ger DINTEX snabb avdunstning av fukt och förhindrar att vatten och vind som kommer in, samtidigt som kängorna andas väl.

Thinsulate är ett material som är isolerande och därmed håller fötterna svala på sommaren och varma på vintern. Thinsulate isolering ger nästan dubbelt så mycket värme i jämförelse med material som skum eller filt och är en av de lättaste syntetiska isoleringsmaterial på marknaden. Slitstark och komprimeringsresistent, kan Thinsulate isolering ta stryk och ändå behålla de små luftfickor som är så viktiga för att hålla fötterna varma. Thinsulate håller fötterna varma även i fuktiga förhållanden.

Storlekar och mått
Artikkel-ID:
12801000-42

Produktet er lagt til i handlekurven din