•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Nödfallsset

99 kr
Available
Not available
Only a few left (2 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Du som tillbringar mycket tid i naturen och vildmarken bör kolla in detta överlevnadskit. Man vet aldrig när man hamnar i en nödsituation så därför är det alltid viktigt att ha med sig ett nödfallsset som kan hjälpa dig i knepiga eller allvarliga situationer. Det här överlevnadssetet innehåller en visselpipa, en spegel, en förvaringstub och en kompass som effektivt kan vara till hjälp när du minst anar det.

Genom att ha dessa redskap tillgängliga kan du alltid vara trygg när du ger dig ut i naturen och alltid känna att hjälp finns nära till hands oavsett om du går vilse eller göra dig hörd för andra. Nödfallssetet mäter endast 11.5 cm och är därför lätt och kompakt att alltid packa med sig. Det är ett måste i nödsituationer och en väl värd investering som vi varmt kan rekommendera. Samtliga delar håller bra kvalitet, och den lilla för packningen rymmer stora möjligheter.
Item ID:
27113

The product has been added to your cart