•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Paracordlås grå, metal x-small

25 kr
Available
Not available
Only a few left (65 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Paracordlås i silvergrå metall. 

  • Längd: 32 mm
  • Bredd: 15 mm
  • Tjocklek: 9 mm

Ett paracordlås är ett utmärkt verktyg när du ska ta fram produkter i paracord i olika former, och gör det enkelt att fläta snören till ett snyggt armband.

Låset fungerar också som spänne när produkten är färdig och ser till att armbandet eller halsbandet sitter väl på plats utan att trilla av. Paracordprodukter är mycket bra redskap för dig som tillbringar mycket tid i naturen eller ägnar dig åt fritidsaktiviteter, där snöret i armbandet kan komma till användning i flera olika oförutsedda situationer.

Ett lås av den här typen passar också bra till hundens koppel eller kattens halsband och är mycket lätt att knäppa av och på. Ett paracordlås i metall gör det enkelt för dig att själv tillverka de klassiska och populära armbanden. De är både roliga och enkla att göra och armbanden är lika funktionella som de har blivit trendiga med åren. Med ett paracordlås kan du enkelt tillverka ett eget, unikt armband.
Item ID:
AX17112101

The product has been added to your cart