•  Fast deliveries (1-3 days)
  •  Free shipping over SEK 1,000 (SEK 69)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% UNIFORM DISCOUNT! -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Paracord 30 Meter Prism

149 kr
Available
Not available
Only a few left (10 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Paracord 30 Meter Prism

Paracord i färgillusion! Atwood Rope MFGs Colour Changing Patterns ger en illusion av att dessa kromaflairparacord ändrar färg. Du kommer häpna över hur dessa färggranna paracord skiftar i nyans rakt framför dina ögon!

Paracord är ett av de mest mångsidiga rep som finns. Dess högteknologiska material och design gör att det är både lättvikt, starkt och kompakt. Med en otrolig draghållfasthet på 249 kg kan paracord enkelt klara av de uppgifter och utmaningar som andra rep inte håller för. En av de viktigaste egenskaperna hos paracord är dess 7 inre strängar som utgör kärnan av paracordet. Genom att dra ut de inre strängarna kan du göra 15 meter till minst dubbelt så långt användbart tågvirke. Alla dessa egenskaper gör detta till det perfekta repet för vardagsbruk, oavsett om det är i din ryggsäck, bil, garage eller som en accessoar. 

Med en historia som sträcker sig ända till andra världskriget har paracord blivit välförtjänt känd som det bästa rep som någonsin existerat. Oavsett om det används som support till en soldat på slagfältet eller till en hängande blomkruka i hemmet är det här repet redo att arbeta för och med dig. Hur du än behöver det, vart du än behöver det och när du behöver det.  

Specifikationer
Diameter: 4 mm
Draghållfasthet: 249 kg
Vikt: 227 gram (30 meter)
Material: 100% Nylon
7 Inre Strängar (8 strängar i 1)
Lättvikt och starkt.
Motståndskraftigt mot UV, röta och mögel. 
Tillverkat i USA. 

Atwood Rope MFG
Paracord som är överlägsna i kvalitet och pålitlighet. Atwood Rope upprätthåller en strikt kvalitetsgaranti med kvalitetskontroller under hela tillverkningsprocessen. De tar stor ära och heder i att skapa och leverera paracord av högsta kvalité och produkter runtom i världen som man kan lita på varje dag. 
Item ID:
PAR-CC05

The product has been added to your cart