•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Kommandorep 15 m, Svart 9mm

99 kr
Available
Not available
Only a few left (3 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Här är ett kommandorep som är mycket praktiskt och funktionellt. Ett rep är bra att ha till hands såväl i hemmet som vid friluftsaktiviteter eller utomhusbruk tack vare sina mångsidiga egenskaper. Repet är riktigt slitstarkt och håller hög kvalitet.

Det har många olika användningsområdet vilket gör den till en måste-ha-pryl i hemmet, och repet fungerar bra som till exempel tältlina, nödrep eller för att binda fast saker. Repet är svart och mäter upp till 15 meter vilket gör att möjligheterna och tillämpningsområdena för repet är många. Är du båtägare fungerar kommandorepet till exempel utmärkt vid förtöjning och den mörka färgen gör repet optimalt för utomhusbruk.

Ett kommandorep är ett flexibelt redskap och är därför behjälplig i många olika situationer. Repet är tvinnat och rejält i sin struktur, så oavsett vad du behöver använda repet till kan du lita på att dess kvalitet och hållbarhet inte sviker.
Item ID:
15941002

The product has been added to your cart