•  Fast deliveries (1-3 days)
  •  Free shipping over SEK 1,000 (SEK 69)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% UNIFORM DISCOUNT! -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Smith & Wesson taktisk penna Military & Police gen 2

429 kr
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Smith & Wesson Military & Police taktiska penna är en av marknadens främsta taktiska bläckpenna i flygplansaluminium med stadigt och ergonomiskt grepp.

En taktisk penna är ett tåligt skrivverktyg som kan användas i krävande miljöer men också som ett enkelt verktyg för småjobb.

Smith & Wessons MIlitary & Police taktiska bläckpenna är tillverkad av T6061 flygplansaluminium och är därför en av de mest robusta pennorna på marknaden.

Denna taktiska penna kommer med avtagbart lock, hål för att fästa en lina och metallclip. Smidigt när du arbetar ute i fält och behöver förvara pennan säkert men inom räckhåll.

Smith & Wesson Military & Police taktisk penna gen 1 kommer med en standard Parkerkompatibel bläckpatron i svart färg. Att införskaffa nya bläckpatroner är enkelt då bläckpatronerna finns att köpa i alla välsorterade butiker.

Skillnad mellan S&W MP taktiska pennor generation 1 och 2

S&W Generation 1 pennor har en mer klassisk formgivning och avtagbart lock. Till skillnad mot S&W generation 2 pennorna som har en mer kurvig form och ett lock som skruvas av.

Specifikationer för Smith & Wesson Military & Police taktisk penna gen 2

  • Total längd: 15,5 cm
  • Vikt: 30 g
  • Material: T6061 flygplansaluminumItem ID:
SWPENMP2BK

The product has been added to your cart