•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Rothco Flanellskjorta "HeavyWeight"

495 kr
Storlek
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Du som vill slippa frysa i vinter bör spana in den här skjortan. Rotcho Flanell heavyweight är en riktigt varm och skön skjorta med ett tjockt foder som är idealisk för både utomhusaktiviteter som fiske, jakt och promenader såväl som kyliga vinterdagar när du är lite extra frusen.

Skjortorna håller hög kvalitet och passar bra för dig som är ute efter en skjorta med både funktionalitet och snygg design. Det klassiska, rutiga mönstret och flanellstrukturen går inte ur tiden och den lätta passformen gör att skjortan passar alla. Skjortan är i 100 % bomull med polyesterfoder och knäpps med knappar framtill. Den har också två bröstfickor med lock och knapp samt isolerande ärmar med knapp.

Med den här skjortan får du en avslappnad och samtidigt stilren look där du alltid kan vara säker på att hålla värmen och känna dig bekväm. Den finns i storlekarna X-Small till 2X-Large och har därmed potential att passa alla, oavsett vilken storlek du har.
Item ID:
3739-XS

The product has been added to your cart