•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Flanellskjorta Vit/Svart

398,75 kr
Storlek
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

En klassisk flanellskjorta bör vara obligatorisk i varje garderob. Den här snygga skjortan i svart- och vitrutigt är idealisk för både friluftsaktiviteter som arbete eller fritidsplagg.

Skjortan har en generös passform som gör den bekväm att ha på sig och röra sig i. Den är oöm vilket gör den till ett funktionellt plagg du alltid har användning för. Dessutom håller den en snygg och stilren design i ett klassiskt rutmönster som aldrig går ur tiden.Bröstfickorna framtill utgör fina detaljer och de svartvita färgerna gör att du enkelt kan matcha plagget på flera olika sätt, beroende på tillfälle och situation.

Oavsett om du är den praktiskt lagda eller den modemedvetna är det här ett nyckelplagg som absolut förtjänar sin plats i din garderob. Den håller hög kvalitet och funkar vid alla olika tillfällen tack vare sin klassiska look som är populär ibland alla åldrar. Tack vare tygstrukturen i 100 % tjock bomull är det ett plagg som också ser till att du slipper frysa under årets kalla vintermånader.
Item ID:
4739-XS

The product has been added to your cart