•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

CRKT M21-14SFG Veff Serrations

1 295 kr
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

CRKT Fällkniv M21-14SFG Veff Serrations

Special Forces G10 modellerna har en unik design som erbjuder en kombination i Carson serien, denna modell har begärts av militären i upphandling. Den djupa-bellied spjut punkt blad angavs eftersom de erbjuder maximal styrka. Den öppna bygga tillåter två Carson Flippers att tillsättas, vilket resulterar i en sann fäste-mycket sällsynta i fällknivar.

M21 -14SFG G10 "Big Dog"-modellen har ett rostfritt stål innerram, handtag i svart G10. Många operatörer föredrar G10 på grund av lätt vikt och isolerande egenskaper i mycket varma och kalla förhållanden. Blad i stål är 8Cr14MoV rostfritt med vår patenterade kombination Veff inskärningar. Blad, ram och handtag är icke-reflekterande i taktisk svart. Bladet får en svart titannitrid beläggning för maximal korrosionsbeständighet. Enhands öppning och stängnings funktionen är snabbt och smidigt.

Den har också vår exklusiva patenterade AutoLAWKS automatiskt säkerhetssystem, som gör att kniven upplevs att ha fast blad. Alla knivar i denna serie är utrustade med clip alternativ som kan monteras i fyra lägen.

Varning: Dessa knivar inte avsedda för att bära i fickan. De är speciella knivar, designad av militären för specialstyrkor världen över.

Mått: Öppnad längd 23,5 cm
Längd ihopfälld 13,65 cm
Vikt 176 gram
Blad: Längd 9,8 cm
Tjocklek 3,5 mm
Material 8Cr14MoV
Blad-HRC 58-59
Yta titannitrid Egg Triple-Point inskärningarna

Handtag:
Material G10 Liner 420J2
Lås Typ Låsning Liner Safety System AutoLAWKS 4 Position
Clip Funktioner Flipper Ja
Item ID:
M21-14SFG

The product has been added to your cart