•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

CRKT Siwi

1 095 kr
Available
Not available
Only a few left (2 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

CRKT SiWi - Designad av Darrin Sirois och Chris Williams 

Denna kniv med fast blad från CRKT är designad av pensionerade Sergeant Majoren Darrin Sirois och retuscherad av knivdesignern Chris Williams. Tillsammans har de skapat en kompakt taktisk kniv till en helt ny nivå. 

Darrin Sirois vet från erfarenhet att ett redskap måste kunna tåla de mest extremt tänkbara förhållandena för att vara värt att ha med, och därför skapade han den kniv som skulle komma att bli SiWi. Chris Williams är en mästare på estetik, och med flera små förändringar blev SiWi upphöjd till en riktigt otrolig design. Kniven namngavs efter deras samarbete. 

SiWi är en kompakt 'mission-ready' kniv med fast blad. Beviset är det otroligt härdiga modifierade drop point bladet i SK5 carbon steel. Den har en ytbehandling som är icke-reflekterande och mycket tålig i black-powder. SiWi är helt enkelt designad för att hålla, en kvalite som är uppenbar i dess unika G10 handtag. Handtagen matchar bladets i dess kompakta och kraftiga kapacitet med textur för ett ordentligt grepp i även de tuffaste förhållanden. 

Det tillhörande fodralet i glasförstärkt nylon är mycket användbart med många olika alternativ för att bäras.

Denna kniv tillhör CRKTs 'Forged By War' program, med verktyg som är 'mission ready' och är designade av veteraner. 10% av intäkterna går dessutom till veteranens val av välgörenhet. 

Egenskaper:
Compact Fixed Blade
SK5 Carbon Steel Blade
Black Powder Coat Blade Finish

Specifikationer:
Bladlängd: 84,86 mm
Bladstål: SK5 Carbon Steel
Bladyta: Powder Coating
Bladtjocklek: 5 mm
Vikt: 158,7 gram
Handtag: G10
Fodral i glasförstärkt nylon
Längd: 189 mm
Item ID:
CR2082

The product has been added to your cart