•  Fast deliveries (1-3 days)
  •  Free shipping over SEK 1,000 (SEK 69)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% UNIFORM DISCOUNT! -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Koger tubmodell

189 kr
Available
Not available
Only a few left (2 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Att ha ett bra koger är ett måste för alla bågskyttar, vare sig du är hobbyutövare eller proffs. Det ser till att skydda pilarna från slitage och i kogret har du alla pilarna samlade på samma ställe. Bra förvaring av pilarna kräver bra utrustning så att du snabbt och lätt kan nå dem när du behöver dem, så se också till att du förvarar dina pilar på bästa sätt med hjälp av ett koger - som detta svarta koger i tubmodell.

Det är tillverkat i syntetiskt läder och håller en stilren design. Den här varianten fungerar för både höger- och vänsterskyttar och levereras med ett tillhörande bältesclips. Kogret är tillverkat i syntetiskt läder och passar särskilt bra till att förvara dina lite finare och dyrare pilar, och skyddar dem mot onödig förslitning. Kogret är tillverkat i slitstarka och bra material av hög kvalitet, och den här modellen är både funktionell och snygg.
Item ID:
FP3117

The product has been added to your cart