•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 2000 kr (ord. 69 kr)

Feel free to ask us!

08 - 31 44 40

10% PROFESSIONAL DISCOUNT -  For you in the Police, the Armed Forces and others. Read more

Blåsrörpilar 20-pack

99 kr
Available
Not available
Only a few left (2 items)
Not available
Product reminder

Enter your e-mail address below and we will notify you when the product is available! Your e-mail address will be stored up to 180 days.

Product Description:

Om du gillar blåsrörsskjutning, så se till att alltid ha några extra bra pilar tillgängliga hemma! Med dessa pilar som kommer i 20-pack behöver du sällan stå utan pilar när du ska skjuta med blåsrör. Pilarna har olika färger baktill som enkelt syns efter att du skjutit iväg dem. Förpackningen innehåller självhäftande kardborreplättar att sätta på pilarna. De passar alla våra lagerförda modeller och håller bra kvalitet.

Skytte med blåsrör är en populär och uppskattad aktivitet hos både vuxna och barn. Det gör den till en bra underhållningsgren som är perfekt i en femkamp eller på kalas, och vid dessa tillfällen kan det vara bra att ha extra många pilar hemma till blåsröret. Tack vare det enkla utförandet är blåsrör en aktivitet som passar alla, vare sig du är nybörjare eller en van utövare. Pilarna är lätta att använda och hantera och är givetvis helt ofarliga, men se ändå till att alltid sikta på en måltavla och undvik människor och djur för säkerhets skull. 




Item ID:
38379

The product has been added to your cart