•  Snabba leveranser (1-3 dagar)
  •  Fraktfritt över 799 kr (ord. 69 kr)
  •  Swish & Klarna

Fråga oss gärna!

08 - 31 44 40

10% YRKESRABATT - För dig inom Polisen, Försvarsmakten m.fl. Läs mer

Tysk militär vinterkänga

1 099 kr
Storlek: Skor: 36-50
Auf Lager
Nicht auf Lager
Nur noch wenige auf Lager (3 Stck.)
Nicht auf Lager
Produkt erinnerung

Geben Sie einfach Ihre E-Mail-Adresse ein und wir werden Sie informieren, wenn das Produkt verfügbar ist! Ihre E-Mail-Adresse wird bis zu 180 Tage gespeichert.

Produktbeschreibungen:

Tysk militär vinterkänga

Lätta och bekväma, militära vinterkängor som är vind- och vattentäta med thinsulate. Används av tyska militären.

Dessa vinterkängor är perfekta för väktare, ordningsvakter, poliser, räddningstjänsten och alla som behöver lätta kängor med militär kvalitet. Passar för alla typer av arbete och utomhusaktiviteter som jakt, bergsklättring, vandring, airsoft och paintball. Med kvalitetsläder, DINTEX, Thinsulate foder och POLIYOU innersula.

DINTEX är ett vatten- och vindtätt material som andas väl. Dintex lämpar sig därför för påfrestande väderförhållanden där man svettas mycket. Tack vare sin materialdesign ger DINTEX snabb avdunstning av fukt och förhindrar att vatten och vind som kommer in, samtidigt som kängorna andas väl.

Thinsulate är ett material som är isolerande och därmed håller fötterna svala på sommaren och varma på vintern. Thinsulate isolering ger nästan dubbelt så mycket värme i jämförelse med material som skum eller filt och är en av de lättaste syntetiska isoleringsmaterial på marknaden. Slitstark och komprimeringsresistent, kan Thinsulate isolering ta stryk och ändå behålla de små luftfickor som är så viktiga för att hålla fötterna varma. Thinsulate håller fötterna varma även i fuktiga förhållanden.

Storlekar och mått
Artikelnummer:
12801000-42

Das Produkt wurde in den Warenkorb gelegt